两种女人你们挑选哪个??

  我啪过两次拖~现在啪紧的是第2个~但呢个我系先沟左距先真正中意距~而且呢个有D烦性格也比较依赖有点小姐脾气~其他方面也可以~我同呢个啪左年几~但我近排觉得我同距有点问题是两个人的相处问题~我衣家想稳翻第1个~第1个我由初1中意到高一先开始沟距~啪左半年拖~两个的感情非常之纯真~因为有点误会我的小气怪错左距所以散左~可能果阵两个都仲系细唔知道点样啪拖~我同距衣家都系中意对方的!应为我们也有联络~我衣家想同第2个散沟翻第1个~又唔知道点样同距讲话散~唉~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~拜托你们教教我点样做好吗??。

全部回答

  呵呵,你段文字真系广州人睇都睇唔清楚,莫讲外地人罗。甘简单,自己觉得自己中意边个咪同返个个罗。同一个自己唔中意的无意义嘎,长痛不如短痛啊。
  无得唔知点开口0既~~就系因为唔知点开口而要继续同距一齐咩~~你真系以为自己开善堂咩?如果过两日有个女的同你讲话中意你~~你识唔识拒绝?会唔会拒绝?无可能嘎~~做咩搞到自己甘辛苦~~到你过多几年你先话开到口~~咪仲拖累距~~你自己谂下啦~~好人唔系甘做嘎~~。

唉,直接点同第二个讲清楚咯,既然你心入面只有第一个,甘就拉拉声同第二个表达清楚,费事误人青春啊!。。。。。

还太小,你什么都不明白

要每一个啦。

讲的是什么鸟语

拣一个你自己真心中意的人就得啦,可以同第二个直接讲话吴再中意拒,甘样会好D,感情吴好拖泥带水!如果吴系会三方都伤害的