宜家女仔识男朋友系本住咩心理?

女仔识男朋友用咩心态去对追求者作出评比及选择?特别系经常出入酒吧嘅女仔。

全部回答

其实我所讲嘅唔系女仔追男仔,而系女仔面对追求者嘅心态。当然,主次就系,追求同被追求嘅关系啦!综合意见:真诚最重要。甘人前真诚,人后虚伪,你又会分辩吗?有时,真诚又难以被女仔所睇出,真诚又点?作为女仔嘅又会睇得出吗?然后,女仔又会提出:对你无个种感觉!所以,除了真诚,仲要个女仔对自己有感觉,甘先可以追到。所以到最后,最重要嘅唔系所谓嘅真诚,系个女仔嘅感觉!