点解男朋友不钟意女仔着靓d?

点解男朋友不钟意女仔着靓d?(低腰裤& deep v衫)少少都几好丫 ,有好野点解不可以show比人睇?起码可以证明男朋友taste丫嘛~究竟他地咩心态呢?

全部回答

正确d来讲..当一个男仔系街头睇到一d靓既女仔..都会望多两眼..特别系穿着得比较既女仔...正当因为咁..男友大多不钟意自己女友着得太..加上男人觉得其他男人都会好咸湿咁望住自己女友..自己女友会俾人睇亏晒..当然有d人系相反既..认为自己女友有人望..咁先有面子..但呢种男人就比较少有..