请帮忙译歌词

  Look into my eyes-you will see What you mean to me Search your heart-search your soul And when you find me there You'll search no more Don't tell me it's not worth trying for You can't tell me It's not worth dying for You know it's true Everything I do I do it for you Look into my heart-you will find There's nothing there to hide Take me as I am-take my life I would give it all I would sacrifice Don't tell me It's not worth fighting for I can't help it It is nothing I want more You know it's true Everything I do I do it for you Oh yeah There's no love-like your love And no other-could give more love There's nowhere-unless you're there All the time-all the way yeah。
  。。
   Look into your heart baby (music) Oh You can't tell me It's not worth trying for I can't help it There's nothing I want more I would fight for you I'd lie for you Walk the wire for you-I'd die for you You know it's true Everything I do I do it for you 。

全部回答

    走进我的眼里-你会看见 你对我来说意味着什么 你会找到你的心找到你的灵魂 当你在那找到我的时候 你将找不到任何更多的东西 不要告诉我那是不值得尝试的 你也不可以告诉我那是不值得尝试的 你知道那是真的 我所做的一切都是为了你 走进我的心里-你会发现 没有任何东西是隐藏的 爱我就像我-爱我的生命 我将给它我所牺牲的一切 不要告诉我 那是不值得战斗的 为了我并不能起任何的用处 我想要的并不是什么 你知道那是真的 我所做的一切都是为了你 噢 没有爱-像你那样的爱了 并且没有其它人能够给更多的爱了 没有任何的地方除非你在那 用所有的时间所有的方式呀 走进你的心里宝贝 (音乐) 噢 你不可以告诉我 那是不值得尝试的 为了我并不能起任何的用处 我想要的并不是什么 我将会为你而战斗愿意为你而生存 为你走电线愿意为你而死亡 你知道那是真的 我所做的一切都是为了你。

    神色入我眼睛你?⒖匆? 什麼您意味?ξ? 搜?つ呐K搜?つ撵`魂 ?K且?您找到我那裡 您?⑺??]有 不要告訴我它不是值得?L??? 您?o法告訴我它不是值得垂危?? 您知道這是真??的 一切我我做它?槟? 神色入我心臟你?l現 有□什麼那裡掩藏 ?袢∥胰缤沂?袢∥业纳? 我?o它全部我?奚? 不要告訴我 它不是值得?痿Y?槲?o法?椭? 它是□什麼我想要更多 您知道這是真??的 一切我我做它?槟? 噢呀那裡是?]有?巯衲?? ?K且?]有其他可能給更多?? 有?o?除非您在那裡 所有?r間所有方式呀。
    。。
   看入您的心臟?牒? (音?? 噢您?o法告訴我 它不是值得?L??槲?o法?椭? 有□什麼我想要更多 我?槟??痿Y我?f謊?槟? 走?Ь??槟鉏'd 模子?槟? 您知道這是真??的 一切我我做它?槟? 。