这句话是什么意思啊?

  There used to be a true love for me。But I didn't cherish it。 And I was so repented of what I lost it。It is the largest pain in my life。
   If I have a chance to do it again I will tell the girl 3 words:I LOVE YOU! And if I have to give a time limit for it, I hope it's。
  。。。。。 10,000 years。

全部回答

周星驰《大话西游》经典语句 曾经有一份真诚的爱情放在我面前,我没有珍惜,等我失去的时候我才后悔莫及,人世间最痛苦的事莫过于此。如果上天能够给我一个再来一次的机会,我会对那个女孩子说三个字:我爱你。如果非要在这份爱上加上一个期限,我希望是……一万年。

过去我曾拥有一次真爱,但我却没有珍视它。对于失去这次真爱我非常后悔,它是我人生中最大的痛苦。如果我有机会面对这次真爱重新选择,我将告诉这个女孩三个字:我爱你。如果我必须给出一个爱的时间期限,我希望它是一万年。

    There used to be a true love for me。But I didn't cherish it。 曾经有一段真挚的感情放在我的面前。但是我没有珍惜。
   And I was so repented of what I lost it。It is the largest pain in my life。   直道失去的时候我才后悔。
  这是我生命中最重要的。 If I have a chance to do it again I will tell the girl 3 words:I LOVE YOU! 如果还有一次重来的机会,我要告诉那个女孩三个字:我爱你! And if I have to give a time limit for it, I hope it's。
    。。。。。 10,000 years。 如果加上时间的话 我希望是一万年。