除左偶尔有几个同事关心下?

   今日有点想哭以前一年都未感冒一次,依家感冒了,仲要成个星期先好。病左,除左偶尔有几个同事关心下,屋企阿妈打个电话关心下,每日都拖住疲惫的身体去上班,有时为左睡多少少,但连饭都煮5道。那就无饭吃了,真系手停口停。今晚有个同事问我,来左上班半年都未够就病左两次,问我系乜原因,我话可能系挨夜吧,因为经常夜班,番到家都夜12点,1点睡。
  矩话甘辛苦,你老公有无叫你无做?我。。。。。我老公边有可能讲呢句话,我落夜班,都系自己一个人行15分钟番去,果条路又静两边有树,又要窜桥底过。早上多人行,夜晚11点半后几乎无人行。我老公从来都无话过来接我。唉!。

全部回答

训觉之前饮杯蜂蜜柠檬茶会舒服D同埋好的快D,柠檬又多维生素C可以增强抵抗力。上个礼拜我老公感冒我特登去买左柠檬,超市4文2个。

夜晚一个人自己要小心啊,宜家夜晚都比较乱啊!只能说好好的保护自己了