坐艮向坤3

我都知电房可能会影响度数,所以我系门口,屋中,阳台,3地度。都唔差好多。不过无论点,都系想你去望下,因为屋主都几惨的,离婚,无阿爸,阿妈又唔系几行得,为左?诼璩鋈敕奖鉊,先买电梯房,点知...我叫屋主住落三几个月先,感觉下系唔系咩都好唔妥先再打算,因为要改门口,始终系几麻烦。所以,希望三几个月后你可以到现场考察下。楼盘系在南海的。广佛路旁。万×金×华庭 坐癸向丁的屋,八宅正西系天医,好野。但九宫飞布又2.5同宫,甘点算啊?睡房来的。

全部回答

      哦,原??o系原?眙蘩は?荩硐翟?艮坤向咩?   八運坐癸向丁?S雙星到向,?凫锻?唔旺丁。25同天醫??系正?|,唔系正西。本身就唔旺身體,仲要系二五六?M合。
  二五疊臨已??p主?。绕溥砝粑???題。二坤?榈亍⒘?樘臁⑽?槿耍斓厝巳痔?e容易精神??題,例如發??糁?。  南北向?荻己??t二五六亦容易招?。
  而且兔年流年五黃又到正?|,天醫都?迂?椭绻聿【驼嫦岛闷孥E喇。如果真系要住,?下?仗灬t種棵真?`芝,催下天醫??猓?瓦?偷?印H绻梢愿模牟b伏位,七九雖惹回?,但下元?竟系?運,吸納旺?舛己??   改門向系因?槌梦慈胱。
    胱∏案哪兀?锥喽伎梢浴5绻?嵩俑模桓木推鸫a要改90°,所以如果到?r再改就好麻?R?硪?㈤T改90°以上,二?硪辔幢叵?Q??灶就可以重新改。有?r我????萃僦匦卵b修一次先搞得掂,到?r又要搬住第度先,可能更麻?H绻阏嫦颠硐敫拈T,起碼改去伏位瞓。
       意?就系?睿蛘吣?O再商量下?印?。

八宅风水是不完整