Victoria Beckham

  Victoria Beckham- every part of 中文翻译ha~~~~ people always talkin' bout people always run their mouth but when I hold you there's no doubt my love for you is true before my life was ups and downs and happiness I used to chanse around that's why I'm glad you came cos now there's no substitule and I don't care whatever may come our way Its you and me forever and ever to be cos。
  。。。 when I look at you I see me from the head to you toes every part of me and everything you do I did too cos。。。。 I'll always be a part of you when I look at you I see me from my heart to you soul I'll always love you so and everything I do you'll do too cos your every little part of me I've seen how easy things can change and people never stay the same but baby ever since you came you made me feel secure yes I think you should know that people gonna come and go be assured of this one thing I will still remain and I don't care whatever may come our way Its you and me forever and ever to be cos。
  。。 when I look at you I see me from my head to your toes evry part of me and everthing you do I did too cos。。。 I'll always be a part of you when I look at you I see me from my head to your soul I'll always love you so and everything I do you'll do too cos your every little part of me I know that there will come a day when you have to go away bur you have mo reason to fear I promise I'll be here if someone ever breaks your heart and you feel your world is torn apart my love for you will bring you through hard times I'll help you be strong when I look at you I see me from my head to your toes evry part of me and everthing you do I did too cos。
  。。 I'll always be a part of you when I look at you I see me from my head to your soul I'll always love you so and everything I do you'll do too cos your every little part of me when I look at you I see me from my head to your toes evry part of me and everthing you do I did too cos。
  。。
   I'll always be a part of you when I look at you I see me from my head to your soul I'll always love you so and everything I do you'll do too cos your every little part of me every little part of me every little part of me every little part of me 翻译下 。

全部回答

    人总是托金'回合 人们嘴里始终运行 但是当我认为你毫无疑问 我对你的爱是真的 在我的生活跌宕起伏 和幸福我以前chanse左右 这就是为什么我很高兴你来到导向现在有没有substitule 我不在乎任何可能来自我们的方法 它的你和我,直到永远为导向。
    。。。 当我看着你 我看到我 从你的脚趾头 每一个我的一部分 和你所做的一切 我没有太导向。。。。 我永远是你的一部分 当我看着你 我看到了我的心我给你的灵魂 我将永远爱你, 和我所做的一切 你也这样做导向您对我的每一个小部分 我已经看到了多么容易的事情可以改变 和人民永远不会保持不变 但婴儿自从你来到 你使我感到安全 是我想你应该知道 人们gonna来来去去 放心,这一件事 我仍然会继续 我不在乎任何可能来自我们的方法 它的你和我,直到永远为导向。
    。。 当我看着你 我看到我 从我到你的脚趾头对我的埃夫里的一部分 你和everthing 我没有太导向。。。 我永远是你的一部分 当我看着你 我看到从我脑海中你的灵魂我 我将永远爱你, 和我所做的一切 你也这样做导向您对我的每一个小部分 我知道有一天会 当你必须离开 塞你莫有理由担心 我保证我会在这儿 如果有人打破过你的心 你觉得你的世界被撕开 我爱你将经历艰难的时刻你 我会帮你坚强 当我看着你 我看到我 从我到你的脚趾头对我的埃夫里的一部分 你和everthing 我没有太导向。
    。。 我永远是你的一部分 当我看着你 我看到从我脑海中你的灵魂我 我将永远爱你, 和我所做的一切 你也这样做导向您对我的每一个小部分 当我看着你 我看到我 从我到你的脚趾头对我的埃夫里的一部分 你和everthing 我没有太导向。
    。。
   我永远是你的一部分 当我看着你 我看到从我脑海中你的灵魂我 我将永远爱你, 和我所做的一切 你也这样做导向您对我的每一个小部分 我的每一个小部分 我的每一个小部分 我的每一个小部分 。

    公顷〜〜〜〜 人总是托金'回合 人们嘴里始终运行 但是当我认为你毫无疑问 我对你的爱是真的 在我的生活跌宕起伏 和幸福我以前chanse左右 这就是为什么我很高兴你来到导向现在有没有substitule 我不在乎任何可能来自我们的方法 它的你和我,直到永远为导向。
    。。。 当我看着你 我看到我 从你的脚趾头 每一个我的一部分 和你所做的一切 我没有太导向。。。。 我永远是你的一部分 当我看着你 我看到了我的心我给你的灵魂 我将永远爱你, 和我所做的一切 你也这样做导向您对我的每一个小部分 我已经看到了多么容易的事情可以改变 和人民永远不会保持不变 但婴儿自从你来到 你使我感到安全 是我想你应该知道 人们gonna来来去去 放心,这一件事 我仍然会继续 我不在乎任何可能来自我们的方法 它的你和我,直到永远为导向。
    。。 当我看着你 我看到我 从我到你的脚趾头对我的埃夫里的一部分 你和everthing 我没有太导向。。。 我永远是你的一部分 当我看着你 我看到从我脑海中你的灵魂我 我将永远爱你, 和我所做的一切 你也这样做导向您对我的每一个小部分 我知道有一天会 当你必须离开 塞你莫有理由担心 我保证我会在这儿 如果有人打破过你的心 你觉得你的世界被撕开 我爱你将经历艰难的时刻你 我会帮你坚强 当我看着你 我看到我 从我到你的脚趾头对我的埃夫里的一部分 你和everthing 我没有太导向。
    。。 我永远是你的一部分 当我看着你 我看到从我脑海中你的灵魂我 我将永远爱你, 和我所做的一切 你也这样做导向您对我的每一个小部分 当我看着你 我看到我 从我到你的脚趾头对我的埃夫里的一部分 你和everthing 我没有太导向。
    。。
   我永远是你的一部分 当我看着你 我看到从我脑海中你的灵魂我 我将永远爱你, 和我所做的一切 你也这样做导向您对我的每一个小部分 我的每一个小部分 我的每一个小部分 我的每一个小部分 。

    嗨〜〜〜〜 人总是想 人们嘴里始终运行 但是当我认为你毫无疑问 我对你的爱是真的 在我的生活跌宕起伏 和幸福以前我的生活对比 这就是为什么我很高兴你来到导向,无论现在有没有substitule 我不在乎任何可能来自我们的方法 它的你和我,直到永远为导向。
    。。。 当我看着你 我看到我 从你的脚趾头 每一个我的一部分 和你所做的一切 我没有太导向。。。。 我永远是你的一部分 当我看着你 我看到了我的心我给你的灵魂 我将永远爱你, 和我所做的一切 你也这样做导向您对我的每一个小部分 我已经看到了多么容易的事情可以改变 和人民永远不会保持不变 但婴儿自从你来到 你使我感到安全 是我想你应该知道 人们来来去去 放心,这一件事 我仍然会继续 我不在乎任何可能来自我们的方法 它的你和我,直到永远为导向。
    。。 当我看着你 我看到我 从我到你的脚趾头对我的埃夫里的一部分 你和所有东西 我没有太导向。。。 我永远是你的一部分 当我看着你 我看到从我脑海中你的灵魂我 我将永远爱你, 和我所做的一切 你也这样做导向您对我的每一个小部分 我知道有一天会 当你必须离开 塞你莫有理由担心 我保证我会在这儿 如果有人打破过你的心 你觉得你的世界被撕开 我爱你将经历艰难的时刻你 我会帮你坚强 当我看着你 我看到我 从我到你的脚趾头对我的埃夫里的一部分 你和所有东西 我没有太导向。
    。。 我永远是你的一部分 当我看着你 我看到从我脑海中你的灵魂我 我将永远爱你, 和我所做的一切 你也这样做导向您对我的每一个小部分 当我看着你 我看到我 从我到你的脚趾头对我的埃夫里的一部分 你和所有东西 我没有太导向。
  。。 我永远是你的一部分 当我看着你 我看到从我脑海中你的灵魂我 我将永远爱你, 和我所做的一切 你也这样做导向您对我的每一个小部分 我的每一个小部分 我的每一个小部分 我的每一个小部分 。

    ha~~~~人物总是抗议演讲会较量人物总是运作他们的嘴但是什么时候我支持住你那里's毫无疑问我的爱为你存在真以前的事物我的生活was来来往往和高兴我使用向chanse四周那个's为什么我是很高兴你是来余弦符号现在那里 's没有substitule和我做不在乎任何东西有能力来我们方式它你和自我永远向是余弦符号什么时候我看阿特你我明白自我从头儿向你向每一个分开的自我和一切你社交聚会我也是余弦符号我意愿总是是a分开的你什么时候我看阿特你我明白自我从我的心脏向你精神我意愿总是爱你如此和一切我社交聚会你意愿社交聚会也余弦符号你的每一很少分开的自我我富人注意到怎样字母e的代称东西罐改变和人物从不一点也没变但是当作婴儿般对待从那以后你是来你制做自我感觉安全同意我思考你将去知道那个人物去向来去被保证的这一个东西我意愿仍然停留和我做不在乎任何东西有能力来我们方式它你和自我永远向是余弦符号什么时候我看阿特你我明白自我从我的头到你的向evry分开的自我和everthing你社交聚会我被也是余弦符号我意愿总是是a分开的你什么时候我看阿特你我明白自我从我的头到你的精神我意愿总是爱你如此和一切我社交聚会你意愿社交聚会也余弦符号你的每一很少分开的自我我知道那个那里意愿来a白天什么时候你富人剩下的在客方场地的比赛刺果你富人顷刻推理向害怕我允诺我意愿在这里条件某人曾经断裂你的心脏和你感觉你的世界存在撕破分开我的爱为你意愿出产你通过不景气的时代我意愿有帮助你是强有力地什么时候我看阿特你我明白自我从我的头到你的向evry分开的自我和 everthing你社交聚会我被也是余弦符号。
    我意愿总是是a分开的你什么时候我看阿特你我明白自我从我的头到你的精神我意愿总是爱你如此和一切我社交聚会你意愿社交聚会也余弦符号你的每一很少分开的自我什么时候我看阿特你我明白自我从我的头到你的向evry分开的自我和everthing你社交聚会我被也是余弦符号我意愿总是是a分开的你什么时候我 look at you I see me from my head to your soul I'll always love you so and everything I do you'll do too cos your every little part of me every little part of me every little part of me every little part of me。