帮忙翻译一下《On The Line》英文歌词

  谢谢~~~Nosensepretendingit’soverHardtimesjustdon’tgoawayYougottatakethatchipoffyourshoulderIt’stimeyouopenupHavesomefaithNothinggoodevercomeseasyAllgoodthingscomeinduetimeYesitdoesYougottahavesomethingtobelieveinI’mtellingyoutoopenm ’vegottoreachoutandtryGottaputyourheartonthelineIfyouwannamakeitrightGottaputitallonthelineYouseeyourselfinthemirrorAndyoudon’tlikewhatyouseeAndthingsaren’tgettingmuchclearerDon’tyouthinkit’stimeyougoforachangeDon’twasteyourtimeonthepast,no,noIt’stimeyoulooktothefutureIt’sallrightthereifyouaskThistimeifyoutrymuchharderYou’llbethebestthatcoucanbe(chorus) ’sjustsoeasynowYougottagoforwhatyouwantYougottadowhatyougottodo(repeatandfadeout)。

全部回答

    No sense pretending it’s over 假装曲终人散没有意义 Hard times just don’t go away 苦涩艰辛的时期还没过去 You gotta take that chip off your shoulder你该放弃愤世疾俗 It’s time you open up 是你敞开胸怀的时机 Have some faith 来点诚心诚意吧 Nothing good ever comes easy 事事如意并非来得容易 All good things come in due time 万事大吉自会如期而至 Yes it does 是的,正是如此 You gotta have something to believe in你得拥有自己的信仰 I’m telling you to open mind 我告诉你打开你的心扉 Chorus: 合唱 Gotta put your heart on the line 把你的心灵联通在线 If you wanna make it right 如果你想完美无缺 You’ve got to reach out and try 你得全力以赴 Gotta put your heart on the line 把你的心灵联通在线 If you wanna make it right 如果你想完美无缺 Gotta put it all on the line 把一切的一切联通在线 You see yourself in the mirror 你在镜子里看见了自己 And you don’t like what you see 然而你看见的样子你并不满意 And things aren’t getting much clearer 事实变得越来越清楚 Don’t you think it’s time you go for a change 然道你认为还不是转变的时候? Don’t waste your time on the past, no, no 不要为过去浪费光阴,切莫,切莫 It’s time you look to the future 现在是展望未来的时刻 It’s all right there if you ask 如果你要问,将来定是万事如意 This time if you try much harder而现时你得再努力几倍 You’ll be the best that you can be 那你将会出类拔萃 (chorus) Bridge: (过度) If you wanna make it right 如果你想完美无缺 If you wanna do it now 如果眼下付诸行动 You gotta learn to try 你学着去尝试 You can make it right somehow 你会获得某种程度的完美 Let love come free 让爱自由萌生 And that’s just so easy now 此刻轻而易举 You gotta go for what you want你为自己所期望的拼搏 You gotta do what you got to do 你做你必须做的 (repeat and fade out) 重复并渐弱 。

    没有感觉假装它结束 难的时代就是不走开 你必须脱掉那一枚薄片你的肩 该是你打开的时候了在 有一些信心 曾经很好的无来容易的 所有的好事物在适当的时间中来 是的它做 你必须有点有相信 我正在告诉你打开思想 合唱: 必须把你的心放在线 如果你想要使它正确 你必须到达出和尝试 必须把你的心放在线 如果你想要使它正确 必须放了它是所有的在线上 你在镜子中你自己 而且你不喜欢你的 而且事物不在更加清楚 你不吗该是你去拿一个变化的时候了 不要浪费你的时间在那之上过去的,没有,和没有 该是你看到未来的时候了 它在那里是没关系如果你 这次如果你试更加更努力地 你将会是最好 cou 可能是 (合唱) 桥: 如果你想要使它正确 如果你想要现在做它 你必须学习试 你能不知何故做到正确地 让爱自由地来 而且确实如此容易现在 你必须去拿你所要的 你必须做你开始的做 (在外的重复和衰弱) 。