麻烦帮我翻译成中文谢谢

  Dear Snow, I,m very happy to recive a email from you。 I can understand that you are very busy so don,t be sorry the test you have was very importent I hope you did well。
   I want to say thanks for the nice pictures you send me, I think you are the most beautiful girl in the world。 I also saw the pictures from your country it,s very nice but cold I think, In Holland It often snows in the winter time just like your country。
   Today I bought a study chinese so I can learn chinese at my home。 I,m trying to learn but it is very difficult for my, just as difficult for you learning english。
   But I,m going to do my best because I wanna talk with you。 When I gome to Guangzhou I will stay in the Dongfang hotel as you like。
   Youre right lets work hard together。 Keep in touch 。

全部回答

    亲爱的斯诺, 很高兴收到你的电子邮件。 我知道你很忙,因此,我并不感到遗憾。你进行的考试很重要,希望你考好。 我感谢你送给我的漂亮的照片。你是世界上最漂亮的女孩。
  从照片上我还看到了你的国家。你的国家很美丽,但是很冷。 和你的国家一样,在荷兰,冬天经常下雪。    今天,我买了一本汉语书以便我在家里可以学汉语。我正在努力学汉语,但是对我来说,汉语太难了,就像你学英语一样难。

  但是,我要尽我最大的努力来学因为我想和你交谈。 我到广州的时候,只要你愿意,我会住在东方宾馆。 你说得对。让我们共同努力吧。 请保持联系。 (说明:该信错误很多,很多是我揣摩的,仅供参考) 。

    亲爱的snow 我很高兴收到你的e-mail 我知道你很忙,所以自责。
    考试很重要,我希望你能考好 谢谢你寄给我的那些美丽的照片,我觉得你是世界上最美丽的女孩 同时从那些照片中我看到了你的家乡,那里虽然美丽但很冷 在荷兰冬天的时候经常下雪,就像你们那儿一样 今天我买了一本学习汉语的书,那样我就可以在家学习汉语了 我正在努力的学习汉语但很困难,就像你学习英语一样 但我会尽全力去学汉语,因为我想和你对话 当我去广州时我会如你所愿呆在东方宾馆 你是对的,让我们一起努力 保持联系。

太多语法错误,请检查后再问吧