英译汉短文!!

  MY LOVE I DID ANSWERED YOU AND I ALSO SENT YOU MY PIC BUT DID NOT GET YOUR REPLIED BACK。 MAYBE WAS A BAD CONNECTION WITH THE WEB。
   I LOVE YOU MORE THAN YOU KNOW。 I MISS YOU TOO VERY MUCH。I DON'T WAS TO LOSE YOU, I WANT TO MARRY YOU MY LOVE。 PLEASE FORGIVE ME FOR NOT GETTING MY EMAILS/PICS。

   I WILL RESEND AGAIN THIS WEEK OK。 I LOVE YOU MY WIFE, YOU ARE THE ONLY WOMAN I WANT IN MY LIFE。 HOPE I AM THE ONLY MAN IN YOUR LIFE NOW。

全部回答

亲爱的,我确实答复你了并且还发给你我的照片,但是没有收到你的回复。很可能是网络连接较差。 我爱你胜于你爱我你是知道的。我非常想念你。我不想失去你,我想娶你,亲爱的。 请原谅我没有收到我的邮件/照片。我会在这个星期再发给你好吗。 我爱你我的老婆,你是我生命中想要的唯一女人。希望我是你生命中现在唯一的男人。