请帮我翻译几个句子

1.我为这事足足兴奋了一个礼拜。2.成绩异常出色。3.土耳其你拿到了杆位,而且在决赛中完胜取得了第一个分站冠军。4.我很有信心,相信你一定更有信心。谢谢。

全部回答

    1。我为这事足足兴奋了一个礼拜。 I was overjoyed for at least one week for this。 2。成绩异常出色。 Extremely excellent in the performance。
   3。土耳其你拿到了杆位,而且在决赛中完胜取得了第一个分站冠军。   You got the pole position in Turkey and won the championship of the first section of the final with a perfect victory。
   4。我很有信心,相信你一定更有信心。   I am fully confident and believe that you must be even more confident。