my operating system is english..

so i dont know how to add a chinese software. then my computer cannt suppot the ‘kingsolf" please help me what to do now thanks everybody >>>

全部回答

进入微软的网站下载中文软件包. Download the Chinese Support park from

我的电脑,从设看看。

回答者:墨子 级别:新手(2005-02-11 10:48:04) 该勇敢时要勇敢,,该细心时要细心 总之大胆加心细,,一定所向披靡啦 而且屡试不爽 朋友以上是您的回答,????

右击“我的电脑”-》“高级”-》“环境变量”里新建lang=chs的用户变量和系统变量看看