翻译一段小文章,帮忙哈

  Science fiction can teach us a lot about progress。 It tells us about how science may change our lives。 It helps us to think about how we can improve out lives in the future。
   However, science fiction can also warn us about the dangers of using modern technology。

全部回答

科幻小说可以教给我们一些社会进步的知识。它向我们描述科学如何改变我们的生活。它有助于我们思考在将来我们如何改进我们的生活。科幻小说还可以警示我们现代科学技术的运用所带来的危险。