If I should stay I will not leave in you

If I should stay I will not leave in you way So I go啥意思?

全部回答

其实我不想走

LZ的问题好象错了,我觉得应该是if i should stay, i will not live in your way, so i go. 意思是说如果我留下,我也不会按你的方式生活,所以我“走”(分手)。

我要一直陪着你