怎样参加上市公司的股东大会?

我在二级市场持有上市公司股票,请问我持有这间公司开股东大会,我是还要办什么手续才能进入会场?

全部回答

应该会有网投,还有就是以股票的买卖方向和数量来行权

参加上市公司的股东大会没什么作用

    作。为。一。个。股。民。要。知。。道。成。功。的。人。永。远。是。先。知。先。知。先。觉。,。而。平。庸。的。人。总。是。后。知。后。觉 。而。无。用。的。人。只。
  能。是。不。知。不。觉。。。 我。。相信。。每。个。股。民。都。想。做。先。知。先。觉。的。  人。。 。。但。是。股。市。如。此。多。变。,。散。户。该。何。去。
  何从。。? 动。荡。的。股。市,要。如。何。把。握。瞬。间。即。逝。的。机。会? 股。市。心。态。如。何。调。整? 散。户。怎。样。避。免。股。市。风。险? 在。错。乱。。复。
    杂。的。股。市。中。,股。民。将。如。何。赢。得。一。片。天。地? 专。业。做。股。票,诚。信。做。人,操。作。短。线, 资。金。账。户。你。自。己。保。管, 我。

  们。负。责。通。知。股。票。买。卖。点, 在。帮。你。赚。到。钱。之。后。才。收。  。取。佣。金 有。诚。信,能。够。严。格。按。照。我。们。的。指。令。操。作 抠用户名! 。

向该公司提交书面申请