英语

作文1.2008年奥运会即将在中国举行,很多外国游客想要在中国租一所房屋,方便他们观光和观看比赛。假设你有一套2居室的房屋,内部家具齐全,干净整洁交通方便。每月租金为2500元。你的电话是010- .根据以上条件写一张英文招租广告。(至少20词)

全部回答

Appartment for Rent A two-bedroom appartment for 2500 yuan a month, fully furnished and clean, convenient traffic to all places. Please call 010-65349210 for further discussion.