应该几好戒, 戒奶真痛苦开始戒奶啦?

戒奶真痛苦开始戒奶啦。霖住BB琴晚都饮奶粉训觉,应该几好戒,结果今日中午成日扭计,又唔肯饮奶粉?仲博命咸。咸左好耐,见到都心痛!自己涨奶又痛到死。好烦吖!点先可以戒得顺利D。。宝妈们比点意见啦!

全部回答

嗯嗯,之前无霖到,霖住唔比距食就跟住落来都无比距食啦。戒得太急了

我都想,距早上早起身,所以早上要训,中午又要训,夜晚8点钟又扭眼训

先戒白天在戒晚上!奶瘾就没那么重!我就是这样戒宝宝跟我都不会那么痛苦!三天就戒了