急!英语翻译

  Wefindthatbrightchildrenarerarelyheldbackbymixed-abilityteaching。Onthecontrary,boththeirknowledgeandexperienceareenriched。wefeelthattherearemanydisadvantagesinstreamingpupils。
  Itdoesnottakeintoaccountthefactthatchildrendevelopatdifferentrates。Itcanhaveabadeffectonboththebrightandthenot-so-brightchild。Afterall,itcanbequitediscouragingtobeatthebottomofthetopgrade!Besides,itisratherunrealtogradepeoplejustaccordingtotheirintellectualability。
  Thisisonlyoneaspectoftheirtotalpersonality。Weareacademicability。wealsovaluepersonalqualitiesandsocialskills,andwefindthatmixed-abilityteachingcontributestoalltheseaspectsoflearning。
  Inourclassrooms,weworkinvariousways。Thepupilsoftenwor ,toshare,andtodevelopleadershipskills。Theyalsolearnhowtocopewithpersonalproblemsaswellaslearninghowtothink,tomakedecisions,toanalysesandevaluate,andtocommunicateeffectively。
  Thepupilslearnfromeachotheraswellasfromtheteacher。Sometimesthepupilsworkinpairs;sometimestheyworkonindividualtasksandassignments,andtheycandothisattheirownspeed。
  Theyalsohavesomeformalclassteachingwhenthisisappropriate。Weencourageourpupilstousethelibrary,andweteachthemtheskillstheyneedinordertodothisefficiently。
  Anadvancedpupilcandoadv ,andwegivethemeveryencouragementtoattainthisgoal。

全部回答

    我们发现聪慧的孩子由混杂能力教学很少拿着。相反, 他们的知识和经验被丰富。我们认为, 有许多不利在流出学生。它不考虑到孩子开发以不同的率的事实。它可能有一个坏作用在聪慧和没有如此明亮的孩子。
  终究, 它可能相当劝阻是在顶面成绩的底部! 其外, 它是相当虚幻的分级人根据他们的智力能力。  这是只他们的总个性的一个方面。我们是学术能力。我们并且重视个人质量和社会技能, 并且我们发现混杂能力教学对所有学会的这些方面贡献。
   在我们的教室, 我们服务以各种各样的方式。学生经常运作在小组: 这提供他们机会学会合作, 分享, 和开发领导技能。他们并且学会怎么应付个人问题并且学会怎么认为, 做出决定, 对分析和评估, 和有效地通信。
    学生学会从彼此并且从老师。 有时学生运作在对; 有时他们从事各自的任务和任务, 并且他们能做这以他们自己的速度。他们并且有一些正式类教学当这是适当的。我们鼓励他们需要为了高效率地做这的我们的学生使用图书馆, 并且我们教他们技能。
  一个先进的学生可能完成先进的工作: 它没有重要性什么年龄孩子是。  我们盼望我们的学生做他们最佳; 没有他们最少, 和我们给他们每鼓励获得这个目标。 。

    我们发现聪慧的孩子由混杂能力教学很少拿着。相反, 他们的知识和经验被丰富。我们认为, 有许多不利在流出学生。它不考虑到孩子开发以不同的率的事实。它可能有一个坏作用在聪慧和没有如此明亮的孩子。
  终究, 它可能相当劝阻是在顶面成绩的底部! 其外, 它是相当虚幻的分级人根据他们的智力能力。  这是只他们的总个性的一个方面。我们是学术能力。我们并且重视个人质量和社会技能, 并且我们发现混杂能力教学对所有学会的这些方面贡献。
   在我们的教室, 我们服务以各种各样的方式。学生经常运作在小组: 这提供他们机会学会合作, 分享, 和开发领导技能。他们并且学会怎么应付个人问题并且学会怎么认为, 做出决定, 对分析和评估, 和有效地通信。
    学生学会从彼此并且从老师。 有时学生运作在对; 有时他们从事各自的任务和任务, 并且他们能做这以他们自己的速度。他们并且有一些正式类教学当这是适当的。我们鼓励他们需要为了高效率地做这的我们的学生使用图书馆, 并且我们教他们技能。
  一个先进的学生可能完成先进的工作: 它没有重要性什么年龄孩子是。  我们盼望我们的学生做他们最佳; 没有他们最少, 和我们给他们每鼓励获得这个目标。 。

    Wefindthatbrightchildrenarerarelyheldbackbymixed-abilityteaching。Onthecontrary,boththeirknowledgeandexperienceareenriched。
  wefeelthattherearemanydisadvantagesinstreamingpupils。  Itdoesnottakeintoaccountthefactthatchildrendevelopatdifferentrates。
  Itcanhaveabadeffectonboththebrightandthenot-so-brightchild。Afterall,itcanbequitediscouragingtobeatthebottomofthetopgrade!Besides,itisratherunrealtogradepeoplejustaccordingtotheirintellectualability。
    Thisisonlyoneaspectoftheirtotalpersonality。Weareacademicability。wealsovaluepersonalqualitiesandsocialskills,andwefindthatmixed-abilityteachingcontributestoalltheseaspectsoflearning。
    Inourclassrooms,weworkinvariousways。Thepupilsoftenwor ,toshare,andtodevelopleadershipskills。
  Theyalsolearnhowtocopewithpersonalproblemsaswellaslearninghowtothink,tomakedecisions,toanalysesandevaluate,andtocommunicateeffectively。
    Thepupilslearnfromeachotheraswellasfromtheteacher。Sometimesthepupilsworkinpairs;sometimestheyworkonindividualtasksandassignments,andtheycandothisattheirownspeed。
    Theyalsohavesomeformalclassteachingwhenthisisappropriate。Weencourageourpupilstousethelibrary,andweteachthemtheskillstheyneedinordertodothisefficiently。
    Anadvancedpupilcandoadv ,andwegivethemeveryencouragementtoattainthisgoal。

    We find that bright children are rarely held back by mixed-ability teaching。 On the contrary, both their knowledge and experience are enriched。
     we feel that there are many disadvantages in streaming pupils。 It does not take into account the fact that children develop at different rates。
     It can have a bad effect on both the bright and the not-so-bright child。 After all, it can be quite discouraging to be at the bottom of the top grade! 我们发现,让聪慧的孩子接受混合能力式教育(即:班级由学习能力参差不齐的学生构成),他们的学习几乎不会被拖累,相反,(在这种情况下)孩子们的知识与经验都更加丰富了。
    我们认为,将学生按照能力分成三六九等,会产生诸多不利因素。这种做法,没有顾及到孩子们的成长速度是不同的,对聪慧的孩子和稍显迟钝的孩子都会产生负面影响。毕竟,在优生班中垫底会挫伤学生的自信的。
   Besides, it is rather unreal to grade people just according to their intellectual ability。   This is only one aspect of their total personality。
   We are academic ability。 we also value personal qualities and social skills, and we find that mixed-ability teaching contributes to all these aspects of learning。
     而且,仅仅根据智力水平,就将人划分等级也是不现实的。智力只是人们全部个性的一个层面。我们重视课业能力,也同样看重人格素质和社会技能。我们发现,混合能力式教学对上述各方面都有助益。
   In our classrooms, we work in various ways。   The pupils often work in groups: this gives them the opportunity to learn to co-operate, to share, and to develop leadership skills。
     They also learn how to cope with personal problems as well as learning how to think, to make decisions, to analyses and evaluate, and to communicate effectively。
     The pupils learn from each other as well as from the teacher。 在我们的课堂里,教学方法多种多样。学生们经常分成小组:这使他们有机会学习合作、分享,并培养领导技能。
  他们还会学到如何应对个人问题,以及如何思考、决策、分析、评估和有效沟通。  学生们(因此)不仅向老师学习,也向同学们学习。 Sometimes the pupils work in pairs; sometimes they work on individual tasks and assignments, and they can do this at their own speed。
     They also have some formal class teaching when this is appropriate。 We encourage our pupils to use the library, and we teach them the skills they need in order to do this efficiently。
     An advanced pupil can do advanced work: it does not matter what age the child is。 We expect our pupils to do their best; not their least, and we give them every encouragement to attain this goal。
     有时候学生们两两一组,有时候他们要独立完成任务和作业,而且他们可以按照自己的速度去完成。在必要的时候,他们也接受一些正式的课程。我们鼓励学生使用图书馆,并且教给他们使用图书馆的有效技巧。
  特别出众的学生将会应对更难的功课:问题不在于学生的年龄。我们期望学生都尽力而为,而非应付差事,为此我们不断给予他们鼓励。   PS to stream sb。:主要是英国式表达法,意思是:将学生按照学习能力分类。
   对于分层次教育和混合式教育孰优孰劣,一直存在着争论,本文显然是站在混合式教育这一边的。 。

    我们发现聪慧的孩子由混杂能力教学很少拿着。相反, 他们的知识和经验被丰富。我们认为, 有许多不利在流出学生。它不考虑到孩子开发以不同的率的事实。它可能有一个坏作用在聪慧和没有如此明亮的孩子。
  终究, 它可能相当劝阻是在顶面成绩的底部! 其外, 它是相当虚幻的分级人根据他们的智力能力。  这是只他们的总个性的一个方面。我们是学术能力。我们并且重视个人质量和社会技能, 并且我们发现混杂能力教学对所有学会的这些方面贡献。
   在我们的教室, 我们服务以各种各样的方式。学生经常运作在小组: 这提供他们机会学会合作, 分享, 和开发领导技能。他们并且学会怎么应付个人问题并且学会怎么认为, 做出决定, 对分析和评估, 和有效地通信。
    学生学会从彼此并且从老师。 有时学生运作在对; 有时他们从事各自的任务和任务, 并且他们能做这以他们自己的速度。他们并且有一些正式类教学当这是适当的。我们鼓励他们需要为了高效率地做这的我们的学生使用图书馆, 并且我们教他们技能。
  一个先进的学生可能完成先进的工作: 它没有重要性什么年龄孩子是。  我们盼望我们的学生做他们最佳; 没有他们最少, 和我们给他们每鼓励获得这个目标。 。

    我们发现,孩子很少停留光明混合教学能力。 相反的,无论是丰富的知识和经验。 我们觉得有很多缺点分班学生。 它不考虑到孩子的发展速度非常不同。 它可有不良影响的光明和不那么光明小孩。
   毕竟,它是可以很沮丧地处于底部的顶级! 此外,有相当等级的人只是虚幻按其智力。 这仅仅是一个方面,其总人气 我们的学术能力。   我们也重视个人素质和社交技巧、 而我们发现混合能力教学有助于这些方面的学习。
   在我们教室,我们多方工作。 学生常常工作组:这使他们有机会去学习合作,共同分享, 并制定领导能力。 他们还学习如何处理个人问题,以及学习如何思考,作出决定, 分析和评估,并有效沟通。   学生互相学习以及老师。
   有时成对学生工作; 有时,他们的工作任务和个人转让、 他们能做到这一点,并在自己的速度。 他们也有一些正规的课堂教学,这是适当的时候。 我们鼓励学生利用图书馆、 我们传授技能,以便他们需要做更有效率。
   先进学生工作先进能做:不管是什么年龄的孩子。   我们期望学校去做; 他们没有限度 而我们给予他们鼓励每个达到这个目标。 。