请帮忙翻译!多谢!

2. If due diligence results prove unsatisfactory, any party has the right to walk. After the exclusivity for the consortium expires, any one in the consortium may choose to continue with the acquisition.

全部回答

如果努力预期的结果不尽人意,任何一方有权退出。社团期满后任何社团成员可以持续拥有所得之物,即期满时有专有性。

如果预期勤奋的结果被证明是不尽人意的,任何一方有权利行动。在联盟期满的闭关自守时期,联盟里的任何人也许会选择继续维持他的所得之物。