请高手指点,怎么译?

  Medical researchers have developed vaccines that appeared to protect monkeys from the Ebola and Marburg viruses。 The researchers say a single injection proved one hundred percent effective。
   Scientists from the Public Health Agency of Canada develop the vaccines。 They had assistance from researchers at the United States Army Medical Research Institute of Infectious Diseases。
   The study appeared in Nature Medicine。

全部回答

医学研究人员已开发出可使猴子免于感染埃博拉病毒和马堡病毒的疫苗。研究人员称疫苗注射的有效率为100%。该疫苗由加拿大公共卫生局的科学家开发,并得到美国军队传染病医学研究所人员的支持。研究成果发表在《自然医学》刊物上。

药物研究人员已经研制出防止猴子感染艾波拉病毒和马博尔(绿猴病毒)。研究人员称注射一只疫苗一面可以完全有效地防止病毒。加拿大公共卫生局研制出的这种疫苗,同时该局也得到美国军用传染性疾病药品研究所的支持帮助。该研究已刊登在“Nature Medicine”(天然药物??)杂志上。