生命对于每个人来说只有一次

"生命对于每个人来说只有一次"如何译成英文?

全部回答

    Man’sdearestpossessionislife。Itisgiventohimbutonce,andhemustliveitsoastofeelnotorturingregretsforwastedyears,neverknowtheburningshameofameanandpettypast;solivethat,dying,h ,allmystrengthweregiventothefinestcauseinalltheworld—thefightfortheLiberationofMankind。
    Itisgiventohimbutonce生命对于人来说只有一次。人生最宝贵的是生命。生命对于人来说只有一次。一个人的生命应该这样度过:当他回首往事时,不因虚度年华而悔恨;也不会因为碌碌无为而羞耻。
  在临死的时候他能够说:我的整个生命和全部精力都已经献给了世界上最壮丽的事业――为人类的解放事业而斗争!。  。

The life regarding each person only then one time

Life is given to everyone only but once.

One has only one life .

One life for each man.

Life is given to Man but once.