粤语歌词国语译

  >为两餐乜都肯制啊前世 撞正输晒心矮滞啊无谓 求望发达一味靠?h丁 鬼双星绰头劲 乱搏懵捞偏门确唔曳 做惯监蹲经以是成例 求望发达一味靠?h丁 鬼马双星眼琼琼 人生如赌博 赢输都无时定 赢?貌托?输光唔使兴 做老千梗好?h过皇帝 扮下赖野真正是滑稽 求望发达一味靠?h丁 鬼马双星怕现形 有??铎n?r????虮K,尖沙咀Susie點止?詈????用才c身材GoodFit,?蛞巯??多??都?纂y,?谙孪乱行??性最好玩出名??王?青山鬥片??日日??谆\蝦??食晏思想開放好識?@尖沙咀Susie?乜?n?刹?诶细]勤力?T?街市賣?蛋尖沙咀Susie屋企多靚衫橙?暇G米襯藍 套套惹火??眼?谂鲆?猛男?ρ??钫oL騷兼銷魂乜都笑一餐密密去Disco通宵到達旦??身???荻己瞄f有??钜靶U????蚰?尖沙咀Susie死都「坳」翻生但望??Susie光?咪?y散青春一去空悲?@ 。

全部回答

    > 为两餐乜都肯制啊前世- 乜:什么。制:答应 撞正输晒心矮滞啊无谓-晒:全部。矮滞:抑郁 求望发达一味靠?h丁 鬼马双星绰头劲 -绰头:风头 乱搏懵捞偏门确唔曳 -搏懵:浑水摸鱼。
  唔曳:不差 做惯监蹲经以是成例 -监蹲:犯人。 求望发达一味靠?h丁 鬼马双星眼琼琼 -眼琼琼:眼光光 人生如赌博 赢输都无时定 赢?貌托? 输光唔使兴 -唔使兴:不要激动 做老千梗好?h过皇帝 -梗:当然。
    ?h:赚钱 扮下赖野真正是滑稽 -赖野:中招 求望发达一味靠?h丁 鬼马双星怕现形 有??铎n?r????虮K,-?冢核?睿耗敲础?樱好挥小1K:精灵 尖沙咀Susie點止?詈????用才c身材Good Fit,?蛞巯??多??都?纂y,-??:找 ?谙孪乱行?下下:时时刻刻 ??性最好玩 出名??王-??:飙车 ?青山鬥片??-鬥片??:斗过弯(赛车) 日日??谆\蝦??食晏思想開放-?耍撼浴J酬蹋撼晕绶? 好識?@尖沙咀Susie?乜?n?刹?識?@:会享受。
    ?乜?n:不用担忧 ?诶细]勤力?T-老竇:老爸 ?街市賣?蛋-?:在 尖沙咀Susie屋企多靚衫橙?暇G-屋企:屋里 米襯藍 套套惹火??眼 ?谂鲆?猛男?ρ??钫? 風騷兼銷魂乜都笑一餐 密密去Disco通宵到達旦 ??身???荻己瞄f-閒:等闲 有??钜靶U????蚰? 尖沙咀Susie死都「坳」翻生-「坳」:争辩 但望??Susie 光?咪?y散-咪:不要 青春一去空悲?@ 。