求包含MAPLE开头的单词组成的英文句子

求包含M,A,P,L,E开头的单词组成的英文句子,按照顺序的。最好是有意义点的,越多越好!

全部回答

    Maple maple sparks at fall, All trees fade but you'r still on call, Polishing the rustle autumn air, Lavishly coloring our lives with care, Every of us adores you, for you have made our autumn full! 翻译 在秋天闪耀着的枫树啊, 当所有树都消隐的时候你还是随时候命, 擦亮了萧瑟的秋天, 大方的为我们的生命添加关怀的色彩, 我们每个人都喜爱你,因为你令我们的秋天变得充实! 。

    参考: Mother has a nice bobby-pin, And her baby kid wants one too。 “Paul,”mum signed。
  “Pity you're not a girl!” “Look,”the kid shouts。  “With a wig I'm a real girl!” Everyone laughs。

   Is that so? 翻译: 妈妈有根漂亮的发卡, 她的宝贝也想有只拿。 妈妈叹气说:“保罗,可怜你不是姑娘!” 保罗却喊道,“戴上假发我就是真正的女郎!” 大家放声笑。  情况果真是那样? 。