怎样翻译“孤独求败”?

多谢!

全部回答

Lonely seeking lost

lonely and longing for a failure

who can give me a failing?

Loner Seeking A Chance To Lose

孤独求败 – Desperately isolated, seeking ways to retreat 孤独 - 孤军作战, 被围困了, 孤独无援 求 - 寻求, 不是请求 败 - 撤退, 不是打败 没有上文下义, 翻译很难准确, 往往有毫厘千里之误.