“买一赠一”的英文如何翻译

全部回答

    没有固定说法,可以从下列句子当中获得歧视,要不你把完整的句子给我,我帮你翻译:1。They advertised that with every suit of elothes they would throw in a pair of golves。
   他们登广告说,凡买一套衣服,外赠一双手套。  来源:词友 最后更新:2007-04-24 收藏 编辑 历史 举报2。If you buy ten copies, we'll fling in another。

   你如果买十本,我们会另赠一本。来源:词友 最后更新:2007-04-24 收藏 编辑 历史 举报3。  We sell it by the long dozen。 我们卖一打赠一个。

I bought a gift

如果是打广告或是口号就是 "BUY ONE FREE ONE" or "BUY 1 FREE 1"

1.One dollar for each coin. Buy one get one free.2.Counter closed.当然,步痕旅游网想法:1. One Yuan for one coin; buy one,get one free2. sale c