帮忙翻译一下

  Silvia Azzoni Born in 1973, in Turin。 Italy。 Graduated from Baletna Skola in Turin and Hamburg Ballet School, where her teachers were Dragica Zach, Marianne Kruuse, Ilse Wiedmann and Kevin Haigen。
   In 1993 she joined Hamburg Ballet company, in 1996 she became a soloist and in 2001 principal。 Her repertoire includes the leading roles in the ballets created by John Neumeier : Pallas Athena und Nausikaa (Odyssey), Chloe (Daphnis and Chloe), Ballerina (''Petrushka), Helena (A Midsummer Night’s Dream), Marguerite (The Lady of the Camellias), Juliet (Romeo and Juliet), Aurora, The Good Fairy and Princess Florine (The Sleeping Beauty), Marie, (The Nutcracker), Cinderella and one of the Stepsisters (A Cinderella Story), Giselle (Giselle), Elaine (The Saga of King Arthur), Rosalind (As You Like It), Romola Nijinsky (Nijinsky), Constanze Weber (Windows on MOZART) and Nina Saretschnaja (The Seagull)。
   She created several parts in Neumeier’s ballets: Préludes CV, Death in Venice, Messiah, Nocturnes from “Songs of the Night”, Winterreise, and The Little Mermaid。
   Her repertoire also includes the roles in the ballets by Frederick Ashton, George Balanchine, Mats Ek, Christopher Wheeldon and Jirjí Bubenícek。
   As a guest ballerina she performs in Munich, Moscow, Milan, Tokio, Warsaw, Vienna, Cremona, Verona, Macerata, Taormina, New York and Australia。
   Silvia Azzoni has been awarded several prizes: Dr。 -Wilhhelm-Oberdörffer-Prize, Danza & Danza Prize as the Best Italian Dancer Abroad (2004), Rolf de Maré Prize for the Hamburg Theaters 2006/2007 in the category “Outstandig Performance” for The Little Mermaid with music by Lera Auerbach。
   In 2008 she received the coveted Prix Benois de la Danse for her principal role in The Little Mermaid。 。

全部回答

    鸣鸟Azzoni 1973年负担的,在都灵。 意大利。 从Baletna Skola毕业在都灵和汉堡芭蕾学校,她的老师是Dragica Zach, Marianne Kruuse, Ilse Wiedmann和凯文Haigen。
   1993年,她在1996年加入德国汉堡芭蕾舞团,她成为独奏家,2001年的主要。  她演奏的曲目包括由约翰•诺伊迈尔创造了芭蕾中的主导作用:帕拉斯雅典娜达科诺西卡(奥德赛),克洛伊(达夫尼和Chloe),芭蕾(''组曲),海伦娜(仲夏夜??梦),玛格丽特(在茶花女),朱丽叶(罗密欧与朱丽叶),极光,良好的仙女和公主氟的(睡美人),玛丽(胡桃夹子),灰姑娘和姐妹(灰姑娘的故事),吉赛尔(吉赛尔1) ,伊莱恩(在佐贺亚瑟王),罗莎琳德(如你喜欢它),罗莫拉尼金斯基(尼金斯基),康斯坦斯(Windows的莫扎特)和尼娜Saretschnaja(海鸥)。
    她创造了诺麦尔几个地方??拧芭蕾舞:公关??吕德简历,在威尼斯,弥赛亚,夜曲从死亡??诗经夜??,冬日,和小美人鱼。 她的演奏还包括由艾斯顿,巴兰钦,垫子埃切,克里斯托弗惠尔登和Jirj的芭蕾舞剧的角色??神奇的??切克。
  作为嘉宾芭蕾舞演员,她在慕尼黑,莫斯科,米兰,东京,华沙,维也纳,克雷莫纳,维罗纳,马切拉塔,陶尔米纳,纽约和澳大利亚的执行。   西尔维娅阿佐尼被评为最佳意大利舞者国外(2004)好几个奖项:博士- Wilhhelm - Oberdörffer -奖,丹扎&丹扎奖,罗尔夫de Mar的??汉堡奖,在2006/2007影院类??Outstandig性能??为小美人鱼与Lera奥尔巴赫音乐。
     2008年,她收到了梦寐以求的大奖赛班耐拉探戈她在小美人鱼主要作用。

     大意为:西尔维娅阿佐尼生于1973年,在都灵举行。意大利。毕业于Baletna Skola在都灵和汉堡芭蕾舞学校,她的老师德拉吉察扎克,玛丽安Kruuse,伊尔莎Wiedmann和凯文还跟。
   1993年,她在1996年加入德国汉堡芭蕾舞团,她成为独奏家,2001年的主要。  她演奏的曲目包括由约翰•诺伊迈尔创造了芭蕾中的主导作用:帕拉斯雅典娜达科诺西卡(奥德赛),克洛伊(达夫尼和Chloe),芭蕾(''组曲),海伦娜(阿仲夏夜之梦),玛格丽特(淑女的山茶花),朱丽叶(罗密欧与朱丽叶),极光, 好氟的仙女和公主(睡美人),玛丽(胡桃夹子),灰姑娘和姐妹(灰姑娘的故事),吉赛尔(吉赛尔),伊莱恩之一(佐贺亚瑟王),罗莎琳德(如你所愿它),罗莫拉尼金斯基(尼金斯基),康斯坦斯(Windows的莫扎特)和尼娜Saretschnaja(海鸥)。
    她创造了几个地方 伊迈尔的芭蕾舞剧:前奏曲简历,死在威尼斯,弥赛亚,夜曲从“夜歌”,冬日,和小美人鱼。 她的演奏还包括由艾斯顿,巴兰钦,垫子埃切,克里斯托弗惠尔登和Jirjí布贝尼切克的芭蕾舞剧的角色。
  作为嘉宾芭蕾舞演员,她在慕尼黑,莫斯科,米兰,东京,华沙,维也纳,克雷莫纳,维罗纳,马切拉塔,陶尔米纳,纽约和澳大利亚的执行。   西尔维娅阿佐尼被评为最佳意大利舞者国外(2004年),罗尔夫日马雷奖2006/2007汉堡剧院在类别“Outstandig表演”的好几个奖项:博士- Wilhhelm - Oberdörffer -奖,丹扎&丹扎奖在与Lera奥尔巴赫音乐小美人鱼。
     2008年,她收到了梦寐以求的大奖赛班耐拉探戈她在小美人鱼主要作用。