翻译英文

   ’magreattiger。I’mverystrong。I’mverybrave。I’mthekingoftheforest。ButnowI’ eatatonce,orI’lldieimmediately。Oh,there’snothinghere。Andhereisnothing,either。
  Oh,Iwanttohavearest。(Sleepsoundly) ’mafox。Youcansee,I’mprettyandlovely。I’mgoodatcheating0andtellinglies。JustnowIcheatedacrewoutofapieceofmeat。
  Mm,Mm,Mm。Howdeliciousitis! ,afox。Agoodmeal。Ah,agoodmeal。 ,myGod!WhatshouldIdo?Yes,Ihaveagoodidea。Yes,agoodidea。Hello!Tigersister!Howareyou? ’mveryhungrynow。
  Iwanttoeatyou。 ,mydear!Howdareyousaythat!I’mthekingoftheforest!I’mthekingoftheforest!Ifyouwanttoeatme,Iwillletyoudierightnow。 ’tbeliveher。
  I’mthekingoftheforesthere。 ’tbelieveme,justfollowmeandseewhoisthekingoftheforest。 ’sgo。 ’marabbit。Iliketoeataturnip。Ah,abigturnip。Oh!It’stoohard。
  Ican’tpullitout。 ’mabird。 ! !Whataredoinghere,MissRabbit?CanIhelpyou? ,please。 ’mafrog。Hello!Whatareyoudoinghere?WhatcanIdoforyou?R&B:Yes,comeon! !I’mcoming! ’mabigbrownbear。
  Hello,everyone!Whatareyoudoinghere?R,B&F:Comeon!Comeon!Mr。Bear!Youaresostrong。Pleasecomehere。Thereisabigturnip。Weareallpulingitout。
  Pleasecomeandhelpus。 !I’mcoming。 ,Bear! ,Fox。Oh,atiger!(runaway) ,Frog! ,Fox。Oh,atiger!(runaway) ,Bird! ,Fox。Oh,atiger!(runaway) ,Rabbit! ,Fox。
  Oh,atiger!(runaway) ,Now,yousee。Theyaresofrightened!Theyallrunaway! ,youareright。It’strue。I’mverysorry。Youarethekingoftheforest。That’sallright。
  Iwillrunaway。Heistheking。Heistheking。 !Thereisabigturnip。Nheturnipbeloow,tngstome。

全部回答

    老虎:我是一只大老虎。我很强壮。我很勇猛。我是森林之王。但是现在我很饿,我得找点什么吃的,不然我快饿死了。哦,那儿什么都没有,这儿也什么都没有。哦,我得先休息会。(打着鼾睡着了) 狐狸:我是一只狐狸。
  看我,又漂亮又可爱。我专爱骗人和说谎。我刚从一只鸟那骗了一大块肉。   恩, 恩, 恩。 这肉真好吃啊! 老虎:啊,一只狐狸,一顿大餐!一顿大餐! 狐狸: 噢,上帝! 这可怎么办? 对了,我有个好主意。
   是的,一个好主意。 你好! 老虎妹妹! 你好吗? 老虎:不怎么好。我现在很饿。我要吃了你! 狐狸: 噢,天啊! 你怎么敢这么说! 我可是森林之王! 森林之王! 如果你想吃了我,我可以让你现在就死去。
     老虎: 她是森林之王?。 她在骗我。 我不相信。 我才是这儿的森林之王。 狐狸: 如果你不相信,你就跟着我,看看谁才上森林之王。 老虎: 好。我们走。
   兔子: 我是一只兔子。 我爱吃萝卜。 噢,好大的萝卜。 噢! 好硬。 我要把它拔出来。   鸟: 我是一只鸟。 兔子: 嗨! 鸟: 嗨! 你在干吗呢,兔子小姐? 我能帮你吗? 兔子: 好,谢谢你。
   青蛙: 我是只青蛙。 你们好! 你们在干吗呢? 我能帮你们做点什么吗? 兔子和鸟: 好,来吧! 青蛙 : 好! 我来了! 熊: 我是一只大棕熊。   你们好! 你们在这做什么呢? 兔子,鸟,青蛙: 来吧! 来吧! 熊先生! 强壮的熊先生。
   到这儿来,这有个大萝卜。 我们正在拔萝卜,来帮我们拔萝卜。 熊: 好。我来了 狐狸: 你好熊先生! 熊: 你好,狐狸。 噢,一只老虎! (逃跑了) 狐狸: 你好, 青蛙! 青蛙: 你好,狐狸。
     噢,一只老虎! (逃跑了) 狐狸: 你好, 小鸟! 鸟: 你好,狐狸。 噢,一只老虎! (逃跑了) 狐狸: 你好, 兔子! 兔子: 你好,狐狸。 噢,一只老虎! (逃跑了) 狐狸: 老虎, 现在你看见了。
   他们多害怕! 他们全逃跑了! 老虎: 好,你是对的。   你是对的。 我很抱歉。 你才是森林之王。 这才象话。 我也要逃跑了。 他是森林之王。 他是森林之王。 狐狸: 哇! 好大的萝卜。
   Nhe turnip beloow, tngs to me。 。