谁能告诉我女声中比较好听的歌曲

同上

全部回答

    这几首有点好听,就是《舞动奇迹》里的一些歌 爱是怎么一回事 作曲:崔言 作词:葛大为 演唱:Sweety 是哪一颗星星 掌管爱情的事 往哪个方向指 爱才能真实 你最近的样子 总是很多心事 你的爱就象是 一个没有说完的句子 没有人不会变 我已经懂事 但是请你 真心地爱我一次 两个人的世界 原来不是那样子 爱这一次 就可以解释 最后爱情是怎么一回事 两个爱过的人变得 不认识 谁来急救 没有感觉的彼此 我在你的心中 没有了位子 到底爱情是怎么一回事 太多的故事 结局都是如此 在每一个 没有星星的日子 往哪里指 都是你影子 When I Have A Dream 作曲:Young Jun Kim 作词:郑淑妃 演唱:张芯瑜 踩着一片一片的心碎 练习一步一步后退 爱情象不适合的鞋 痛得让人失去知觉 转身 飞出你的世界 我往哪里坠 When I havea dream 只准微笑 不准流泪 离幸福更近一些 And then I lost my dream 只准微笑 不准流泪 会离勇敢更近一些 等到泪痕一退 会好过一些 日记留着你的气味 想你就翻开每一页 测验我的心情很伤悲 还是很喜悦 放心的睡 明天醒来后一切OK Love Never End 作曲:阿爆 作词:阿爆 演唱:阿爆&小梅 You know how I feel about you You know how much I need you When you’re looking at me baby I know you’re the one I need You know how I feel about you You know how much I miss you When you’re walking to me baby Oh yeah I know I fall in love with you Now I’m here for you I’ll never let you go You’ll always be the one for me Oh and I I just want to tell you I love you No one can love you like I do Oh and I I just want have you my baby Your love your soul belongs to me You know how I feel about you You know how much I need you When you’re talking to me baby Oh yeah I know I fall in love with you Now I’m here for you I’ll never let you go You’ll always be the one for me Oh and I I just want to tell you I love you No one can love you like I do Oh and I I just want have you my baby Your love your soul belongs to me 蜜雪薇琪的MTV拍得不错,色彩我喜欢 。

王心凌吧

燕姿每首歌都好听 绝对支持她

我也很想他 相信 慢慢来 我的爱 原点 开始懂了 休止符 等等 燕姿的好歌太多了

下一站天后

燕姿的很多歌都特好听