翻译英文chosenhelper1

  You still can ask question in better idea of what I can do。 If you would like some I do thank you for the beautiful pictures of you。
   I am 57, been divorced for 11 years now and have been lonely for the companionship, love。 and loyalty of a wife。 I have a daughter that is 24 and lives on her on。

   I work as an x-ray tech in a hospital。 I do hope that we are able to achieve a relationship。 I do hope that we are meant to be together。

全部回答

如果你还有什么问题的话,请尽管问我。谢谢你的照片,照得真漂亮。我今年57岁,已经离异11年,一直想寻找一个伴侣、忠诚的妻子。我有一个女儿,今年24岁,已经可以自食其力。 我在一家医院任X光技师,希望我们可以建立关系,希望我们可以在一起。

如果你还有问题我可以告诉你我最好的想法。谢谢你那些漂亮的照片.我今年57岁,现在已离婚11年,一直找寻一个的伴侣,一个忠诚的妻子.我有一个女儿,24岁,可以自食其力了.我在一家医院做X光医师的工作.我希望我们能够建立关系.我希望我们可以在一起.

你还可以问问题我可以做到更好的想法.如果你想我做了一些漂亮的照片,谢谢你.我57岁,现在已离婚11年,一直孤独的伴侣,爱.一、忠诚的妻子.我有一个女儿,她是在24日和生命.我工作作为X射线技术的一家医院.我希望我们能够取得关系.我希望我们的意思是一起.