英译中请帮帮我

  1 Solar Electrical Source Solar power supply Solar Electric Power Solar electric power supply 2 Under-water Signal Sensor Underwater/submarine signal sensor Underwater signal sensor Submarine signal transducer 3 Control Box of Intelligent Flow-Survey (Flow Measure) of Hydrometric Cableway Control box of intelligent current survey system of hydrometric cableway Control box of intelligent flow test hydrographic cable system The hydrometric cableway's current surveying system intelligent control box。
   4 Operation Panel of Intelligent Flow-Survey (Flow Measure) of Hydrometric Cableway Operation platform of current survey system of hydrometric cableway Operation desk of intelligent flow test hydrographic cable system The hydrometric cableway's current surveying system intelligent operating console 5 Nanning Qiangguo Science and Technology Co。
  , Ltd 6 Made by Nanning Qiangguo Science and Technology Co。, Ltd 。

全部回答

    1太阳能电力来源 太阳能供电 太阳能电 太阳能供电 2在水信号传感器 水下和海底传感器信息 水下信号器 潜艇信号转换器 3智能流量控制箱测量水位(流量措施)Cableway 目前智能控制箱量索道调查制度 智能流量控制箱电缆试验水文 索道的比重目前智能化测量控制系统的决定。
     4行动小组智能流量测量水位(流量措施)Cableway 这次调查行动平台系统测定索道 经营有线电视台智能流量测量系统测试 索道的比重目前智能探测系统运作安慰 5南宁强国科技有限公司 6 由南宁强国科技有限公司 。

    1。太阳的电气的来源 太阳的电源 太阳的电的力量 太阳的电的电源 2。水信号传感器 水下与潜艇发信号传感器 水下的信号传感器 潜艇发信号转换器 3。
  控制比重计的Cableway的聪明的流考察(流措施)的盒子 聪明的水流的控制盒子考察比重计的cableway的系统 聪明的流的控制盒子测试水文的电缆系统 比重计的cableway的水流考察系统聪明的控制盒子。
     4。比重计的Cableway的聪明的流考察(流措施)的操作面板 比重计的cableway的水流调查系统的操作平台 聪明的流测试水文的电缆系统的操作书桌 比重计的cableway的水流考察系统聪明的操作控制台 5。
  南宁Qiangguo科学技术公司,有限公司 6。  南宁Qiangguo科学技术公司有限公司。

    1 太阳电子来源 太阳能供应 太阳电力 太阳供电电源 2 水下的信号传感器 Underwater/submarine 信号传感器 水下的信号传感器 水下信号变换装置 3 控制箱聪明流动勘测(流程措施) 比重计空中览绳 控制箱比重计空中览绳聪明的当前的勘测系统 控制箱聪明的流程测试水文缆绳系统 比重计空中览绳的当前的勘测的系统聪明的控制箱。
     4 操作盘区聪明流动勘测(流程措施) 比重计空中览绳 比重计空中览绳当前的勘测系统操作平台 聪明的流程测试水文缆绳系统操作书桌 比重计空中览绳的当前的勘测的系统聪明的运行的控制台 5 南宁Qiangguo 科学和技术Co。
  , 有限公司 6 由南宁Qiangguo 科学和技术做Co。  , 有限公司 。