qing wen

we do use other forms of which we may be only partially aware or, in some cases. 是否可以说or in some cases aware 这句话的意识是否是,我们在一些事情上确实可以使用不完全知道的方法。or在本句话中是什么意思,也没有或者的意思

全部回答

we do use other forms of which we may be only partially aware or, in some cases. 后面的in some cases是对前面的we may be only partially aware做的一个说明,意思是说,可能只是有时候,不一定总是partially aware of