翻译成英语:你忙你自己的事,不用管我。

全部回答

Thank you, I am fine, I can take care of it myself.

Leave me alone, mind your own business, ok?

只知道上半句可以是:Go your way 好像是在美剧看到的,他们口语中常这么说吧。 下半句也许可以是I am fine~~~// leave me alone~~~

Mind your own business, and don't put a hand in mine.