帮帮忙,英语翻译中文。

  At last I receive your letter , I'd considered you are the man im the moon for Miss Cao 。 Al though you has that cause , but you spare five minutes to reply , you haven't this five minutes that's inpossible I think 。
   My work is busy , but I still to set aside time for reply 。 I hope you treasure this emotion between us 。 I seen your letter is Enghish , I feel very glad 。
   So we come to understand one another even more 。 But you must be reinforce your grammar and tense , because there's bage of room is incorrect , and you should remember more words 。
   Hope your letter than more。

全部回答

  终于我收到了你的来信,我本以为你是个为了曹小姐而虚度光阴的男人。 虽然你有这种种原因,但你腾出5分钟的时间来回信,我想你总不至于连5分钟的时间都挤不出来的。 我的工作很忙,但我还是把一切扔在一边给你作出回答,我希望你会珍惜我们之间的感情。
  我见到你的来信是用英文写的我感到很高兴,这样我们可以更容易沟通了。但你得注意你的英语语法和时态,因为有许多的错误在你的信中,你还要多记一些单词。 希望能收到更多你的来信。 。

  大概内容是: 最后,我收到你的信,我会认为你是男子即时月亮小姐曹。 铝虽然您已经造成,但你备件5分钟回答,您还没有这5分钟是inpossible我想。我的工作是繁忙的,但我仍然搁置的时间答复。

  我希望你们珍惜我们之间的这种感情。 我看到你的信是英语,我感到非常高兴。因此,我们认识到一个甚至更多。但是,你必须加强你的语法和紧张,因为有鲍格的空间是不正确的,你应该记住更多的单词。 希望你的信比。