做爱从前插入好还是从后插入好?

全部回答

呵呵,你喜欢怎样就怎样,只要你的女人不反对,感到爽

顺便。

都一样

一样

    ?δ谼性?W上???題, 阿叔呢位資深??W家。 一定?仁不?。 雖然人? Do?S??? 都不離前插和後插呢?纱蠊牷I。 但各有喜?? 所以?S一??相???人化???題。
   而要探?最佳合適方案, 就要有科?W化?芾砀拍? 同埋識得??性?治?w納。   諸如分析過乞衣煲?, 老?h推?, 半??Z睥, 姿?萆峡梢?w納?榍安迨? 至於隔山打牛, 九?吊炮, 餓虎擒羊等等自然?S後插式啦。
     首先, 你可以做??表格, 羅列自己能力做到?鞣N招式 (例如自己做唔到?舟?旃? 就?o謂??多?啦) 之後同?l女逐??姿?葑??? ?γ??姿?菁?r評分, 反覆?L?, ?多??? ?{出??平均值, ?钸渲肋?招最??? 不過呢??S, 唔?S可以一?谟酪? ?你?ψ⌒??κ? 又要重新?^, 以阿叔???, 同一招式?ψ∵硗?? 有唔同?杏X, 所以再 Check 多次, ?S有必要?? 。