迈克尔杰克逊唱歌好听吗?

他的那些个比较好听呀?

全部回答

    PART(1):BAD: 1。 Bad 2。 The Way You Make Me Feel 3。 Speed Demon 4。 Liberian Girl 5。 Just Good Friends 6。
   Another Part Of Me 7。 Man In The Mirror 8。   I Just Can't Stop Loving You 9。 Dirty Diana 10。
   Smooth Criminal 11。 Leave Me Alone Thriller: 01。WANNA BE STARTIN' SOMETHIN' 02。BABY BE MINE 03。
    THE GIRL IS MINE 04。THRILLER 05。BEAT IT 06。BILLIE JEAN 07。HUMAN NATURE 08。P。 Y。 T。 (Pretty Young Thing) 09。
  THE LADY IN MY LIFE PART(2):每个人的欣赏观念都不太一样,我先说他的冠军单曲吧(我是按时间顺序写的):(1)BEN(他的第一支冠军单曲,14岁时唱的)(2)Don't stop 'til you get enough(OFF THE WALL)(3)ROCK WITH YOU(OFF THE WALL)(4)BILLIE JEAN(THRILLER)(5)BEAT IT(THRILLER)(6)THE LADY IN MY LIFE(THRILLER)(7)WE ARE THE WORLD(这是我听的他的第一首歌,中学音乐书上唯一的一首流行音乐,是为非洲赈灾他组织200多位歌手演唱的,也有他的独唱版,光这首歌就得了4项格莱美奖)(8)BAD(BAD)(9)I JUST CAN'T STOP LOVING YOU(BAD)(10)THE WAY YOU MAKE ME FEEL(BAD)(11)MAN IN THE MIRROR(BAD)(12)DIRTY DIANA(BAD)(13)HEAL THE WORLD(DANGEROUS)(14)BLACK OR WHITE(DANGEROUS)(15)YOU ARE NOT ALONE(HISTORY)(16)EARTH SONG(HISTORY)PART 3:我个人认为迈克尔好听的歌曲:经典摇滚:BEAT IT,GIVE IN TO ME,COME TOGETHER,DANGEROUS,YOU ROCK MY WORLD,BAD,MAN IN THE MIRROR,DIRTY DIANA,WHO IS IT,IN THE CLOST。
    经典劲暴:SCREAM,BILLIE JEAN,BLOOD ON THE DANCE FLOOR,EARTH SONG,HISTORY,THRILLER,BLACK OR WHITE,WANNA BE START SOMETHING。
  经典抒情:YOU ARE NOT ALONE,I JUAT CAN'T STOP LOVING YOU,STRANGER IN MOSCOW,FALL AGAIN,HUMAN NATURE,HEAL THE WORLD,WE ARE THE WORLD,SPEECHLESS。
    其实每首都很好听。