英文歌

推荐几首好听的英文歌吧

全部回答

这些都是女的唱的,直接贴在你的播放器就可以. 以下是我听的还不错的歌曲!忘能帮上你!

American pie

Pretty Boy The Day You Went Away Yesterday once more TIME TO SAY GOODBYE nocturne i saw you walking in the rain 斯卡布罗集市

     all out of love reason in the sun as long as you love me love you love me one love my love anyone of us bring me to life winter love god is a girl far away form home she crazy love is coulor binld whenever wild dance 虚幻的爱 超复杂 我的小小世界 time after time 。

《JUST ONE LAST DANCE》 《COMPLICATED》

呵呵,到我博客里看看吧:)