征求好听的外语歌

我想找一些柔情的英文歌.是要在餐厅里播放的..但不想要一些平时常听到的如:yesterday once more Right here waitting Big big world.......诸如此类常听到的请暂不要介绍了。。。麻烦大家了;

全部回答

I don't know if you heard Debbie Gibson's>,it's the best in the U.S in 1988, it's a very lovely song, you will want to try it.

because of you - Kelly Carklson

    Everything I DO Pretty Boy The Day You Went Away Yesterday once more TIME TO SAY GOODBYE RIGHT HERE WAITING california dreaming Because I love you (因为我爱你) RIGHT HERE WAITING(此情可待) Sailing(航行) california dreaming(梦回加洲) nocturne A Perfect Indian Give Me You Love Tonight i saw you walking in the rain 毕业生 斯卡布罗集市 此情永不移 天堂里的另一天 卡萨布兰卡 加州旅馆 。

麦当娜《Take a Bow》 黄品冠&汪佩蓉《Annie's Song》 齐豫《Story》、《Foever》、《Edge of a Dream》、《Whispering Steppes》、《Songs and Silhouettes》 其他《And I Love You So》

要想别人没听过,就播一些韩国歌曲咯。反正听了也不会听懂,就不会产生听烂了的感觉咯。

THANK YOU (歌)