香港留学有哪些优势专业 ?

全部回答

     去香港留学,申请香港大学留学,先看香港留学专业:   1、香港理工大学 (The Hong Kong Polytechnic University)   最佳会计/专业会计(BEST ACCOUNTING/ PROFESSIONAL ACCOUNTANCY)   最佳屋宇设备工程学 (BEST BUILDING SERVICES ENGINEERING )   最佳建筑经济(工程)及管理学(BEST CONSTRUCTION ECONOMICS (ENGINEERING) AND MANAGEMENT )   最佳时装,纺织及制衣学(BEST fashion,Textiles and clothing )   最佳酒店管理( BEST HOTEL MANAGEMENT)   最佳市场学 (BEST MARKETING)   最佳护理学 (BEST NURSING)   最佳测量学/屋宇测量及地理资讯学 (BEST SURVEYING / BUILDING SURVEYING & GEO- INformATICS)   2、香港中文大学 (The Chinese University of Hong Kong )   最佳人类学/人文科学 (BEST ANTHROPOLOGY/ HUMANITIES)   最佳生物化学 (BEST BIOCHEMISTRY )   最佳工商管理学 (BEST BUSINESS ADMINISTRATION )   最佳中国语文及文学(文学学士) (BEST CHINESE LANGUAGE AND LITERATURE (BA) )   最佳中文教育 (BEST CHINESE LANGUAGE EDUCATION)   最佳中医 (BEST CHINESE MEDICINE)   最佳英国语文 (BEST ENGLISH )   最佳食物营养学 (BEST FOOD AND NUTRITIONAL SCIENCE)   最佳地理 (BEST GEOGRAPHY )   最佳政治与公共行政学 (BEST GOVERNMENT & PUBLIC ADMINISTRATION)   最佳历史 (BEST HISTORY)   最佳讯息工程学 (BEST INformATION ENGINEERING )   最佳物理/应用物理( BEST PHYSICS / ENG。
     PHYSICS)   最佳体育运动科学 (BEST PHYSICAL EDUCATION & SPORTS SCIENCE)   最佳哲学/宗教 (BEST PHILOSOPHY/ RELIGIOUS STUDIES)   最佳社会工作( BEST SOCIAL WORK) 最佳社会学 (BEST SOCIOLOGY)   3、香港大学 (The University of Hong Kong )   最佳建筑学 (BEST ARCHITECTURAL STUDIES )   最佳化学/应用化学/化学科技 (BEST CHEMISTRY/ APPLIED CHEMISTRY/ CHEMICAL TECHNOLOGY )   最佳土木工程学 (BEST CIVIL ENGINEERING)   最佳土木工程(环境工程) (BEST CIVIL ENGINEERING (ENVIRONMENTAL ENGINEERING))   最佳电脑工程(计算机工程) (BEST COMPUTER ENGINEERING )   最佳计算数学及运筹学 (BEST COMPUTATIONAL MATHEMATICS AND OPERATIONS RESEARCH )   最佳经济/应用经济/ 商业经济(BEST ECONOMICS/ APPLIED ECONOMICS/ BUSINESS ECONOMICS )   最佳环境科学 (BEST ENVIRONMENTAL SCIENCE )   最佳金融/计量财务学/金融服务 (BEST FINANCE / QUANTITATIVE FINANCE / FINANCE SERVICE )   最佳工业管理及制造工程 (BEST INDUSTRIAL AND MANUFACTURING ENGINEERING)   最佳法律 (BEST LAW)   最佳机械及自动工程 (BEST MECHANICAL ENGINEERING)   最佳医学 (BEST MEDICINE)   最佳社会科学 – 普通学科 (BEST SOCIAL SCIENCES - GENERAL)   最佳精算及统计学 (BEST STATISTICS/ ACTUARIAL SCIENCE)   4、香港科技大学 (The Hong Kong University of Science and Technology )   最佳生物学/应用生物 (BEST BIOLOGY/ APPLIED BIOLOGY )   最佳电脑学 (计算机科学) (BEST COMPUTER SCIENCE (STUDIES))   最佳数学 (BEST MATHEMATICS)   5、香港城市大学 (City University of Hong Kong )   最佳电子及电子工程 (BEST ELECTRICAL AND ELECTRONIC ENGINEERING)   最佳资讯系统 (BBA) (BEST INformATION SYSTEMS (BBA))   最佳讯息科技/系统 (BEST INformATION TECHNOLOGY / SYSTEMS)   最佳翻译 (BEST TRANSLATION)   6、香港浸会大学 (Hong Kong Baptist University)   最佳人力资源管理 (BEST HUMAN RESOURCES MANAGEMENT)   最佳新闻及传理系 (BEST JOURNALISM & COMMUNICATION)。