找一首经典老歌

谁知道美国电影(汤姆叔叔的小屋)里那首黑人唱的歌叫什么名字,哪儿有下载的.

全部回答

    《Mississippi River》 - Janis Joplin 《密西西比河》(美国电影《汤姆叔叔的小屋》插曲) 试听和下载: 歌词: Ready ? Well, I'm going down that Mississippi River, Yes, I am, yes I am。
     Well, I'm going down that Mississippi River, Yes, I am, yes I am。 Yes I am, boy, yes I am。
   Well, I'm goin' on that big Belle Louise, Yes, I am, yes I am。   Well, I'm going on that big Belle Louise, Yes, I am, yes I am。
   Yes I am, boy, yes I am。 Oh man, where are you gonna catch your river Catch me tryin', you catch me tryin'。
     Oh man, where are you gonna catch your river You catch me tryin', you catch me tryin'。
   You catch me tryin', boys, you catch me tryin'。   Man, will your daughter take on me ? Well, I don't know, I don't know。
   Oh man, will your daughter take on me ? I don't know, I don't know。   I don't know, boy, I don't know。
   Well, I'm going down that Mississippi River, Yes, I am, yes I am。 Well, I'm going down that Mississippi River, Yes, I am, yes I am。
     Yes I am, boy, yes I am。 。

    有说叫>的 也有说叫>的 还有首叫>的 这是从sohu上摘的一段 在酷狗里找找看 1976年1月23日,77岁的保罗-罗伯逊在费城去世,美国的一位最有影响的黑人表演家、政治要人消失了。
  罗伯逊长得象全美橄榄球星一样魁梧、健壮。他曾就读于拉特格斯大学,是位领导人物,也是当时最优秀的男中音歌手和给人以深刻印象的演员。  他扮演的奥赛罗最令人难忘。而他在影片《汤姆叔叔的小屋》中演唱的《老人河》给中国观众留下了深刻的印象。
  做为社会主义的倡导者,罗伯逊在西班牙内战期间曾去那里为国际纵队队员演唱。由于他坚持社会主义思想,对苏联进行公开赞颂,于1952年接受了斯大林和平奖金。罗伯逊在冷战时期和麦卡锡审讯期间在国内受到排斥。