"我现在要帮你加水"用英语怎么翻译

全部回答

  你见过有人那么说话么 直接 do you need some more water? 就可以了 而且add watter 只能用于物体 不可以add water to/for sb 非要那么说就do you mind if i add some water in your glass? 这还好点 或者would you like me to fill your glass? 。

Mind if I add some water for you? 我给您加点好吗?

你好! I want to add water for you now.