请推荐好听几首的英文歌

请推荐好听的英文

全部回答

That's why you go away Here I am Pretty Boy The Day You Went Away Yesterday once more My Love Uptown Girl Seasons in the sun

1. stronger 2. 西瓜太郎 3. hand in hand 4. living to love you 5. Love To Be Loved By You 6. Dreams 7. Timeless 8. We Belong Together 9. Lucky 10. Gold searcher 11. 嘟啊嘟啊

i think of you ~~~~~强烈推荐

建议你去QQ排行榜上看,每次都有点机率最高的一百首歌曲,看欧美排行就行了,基本都是英文歌曲.

love to be loved by you just one last dance far away from home here i am walk me home i have never beento me only love ...... 建议到爱问的音乐那个欧美音乐找找

我也不喜欢别人给我推荐歌曲的时候不知道在哪里复制了一大堆过来! 我的共享资料里有我上传的我精心挑选的英文歌,至少我觉得很好听,确实比较多,你也不喜欢别人复制一大堆给你,所以我就不一一列出来了,如果你愿意可以去看看。总会有你喜欢的歌!