商务英语实例中按样品询价的内容是什么?

全部回答

    We have a large demand for the supply of 50,000 meters brown serge, whose sample is enclosed to show you the shade and quality we require。
     Please send your samples corresponding to our samples with the most reasonable price C。
  I。F。 Singapore if you can supply within three months from now。   本公司需要5万公尺棕色斜纹布的大量供货。现随函附送我方所需货物的样品,以示其色调及品质。
   若贵公司能在3个月内供货,请送供货样品,并提供新加坡港C。I。F。最合理的报价。