我怎么看不明白益盟操盘手重大利好啊?到底怎么用它选股?

全部回答

    很。难。懂。吗?不。会。啊,我。自。己。也。在。用。我。估。计。楼。主。的。意。思。是,为。什。么。重。大。利。好。推。荐。的。股。票。转。天。却。会。下。跌,或。者。
  是。正。在。下。跌,所。以。楼。主。觉。得。重。大。利。好。没。用,是。不?其。实。我。刚。开。  始。用。重。大。利。好。时,和。楼。主。有。一。样。的。困。惑,甚。至。
  还。电。话。给。益。盟。客。服。说。软。件。没。用。不。过。用。过。一。段。时。间。之。后,我。才。懂。得。重。大。利。好。到。底。应。该。怎。么。用。才。是。正。确。的。楼。主。你。首。先。
    要。明。白。一。点,重。大。利。好。主。要。的。功。能。是。将。上。市。公。司。的。最。新。利。好。公。告。及。时。推。送。给。股。民,并。且。按。照。星。级。评。定。
  最。有。投。资。潜。力。的。股。票。供。股。民。参。考。但。是,这。并。不。意。味。着。该。个。  股。会。立。刻。上。涨。那。么,究。竟。要。不。要。购。买。该。个。股。
  呢?如。果。楼。主。手。里。有。其。它。操。盘。手。软。件。那。就。简。单。多。了,你。只。要。参。照。着。该。个。股。的。操。盘。线。就。行。了。假。如。操。盘。线。已。经。出。了。B。点,那。
    么。果。断。入。手;假。如。操。盘。线。没。出。B。点,或。者。刚。出。S。点,那。么。该。个。股。短。期。内。还。有。所。调。整,暂。不。入。手。保。持。观。望。如。
  此。操。作,才。能。充。分。利。用。重。大。利。好,也。不。会。违。背。益。盟。软。件“按。照。  趋。势。投。资,按。照。波。段。操。作,按。照。大。赚。小。赔”的。三。
  大。基。础。理。念。我。说。的。应。该。够。明。白。了。吧,楼。主?。

看不明白更好