[英翻中] if you can assure me that in the future you

  if you can assure me that in the future you will be truthful and forthcoming with us, then I will keep my mouth shut。 You all know how much of a sap he is when it comes to Christmas。
   I spent the rest of the week with that stupid hoola hoop song stuck in my head。

全部回答

如果你能向我们保证以后都对我们老老实实,那我就就此作罢。 你们都知道,每说起圣诞节,他是多么来劲。 在那星期打后的时间,我满脑子都在唱那首呼呼啦啦的蠢歌。

如果你能向我保证,在未来你将会真诚的对待我们,并帮助我们,那我将不置一词。 你们都知道,每当圣诞来临时,他是多么元气十足 我把一周内剩下的时间都用来听那首愚蠢的呼啦圈歌,它令我刻骨铭心。