临下飞机 广播员应说什么

请用英语表达,并附汉语意思。

全部回答

    We have already arrived HongKong International airport, please reamin seated and seat belt fasten while the plane is still taxing。
   Thanks for flying with Cathay Pacific Airways and we look forword to fly you next time。  我们已经到达了香港国际机场, 飞机还在滑行中,请保持坐在原位上,安全带扣好。
   感谢您选乘国泰航空公司的班机,期待下一次再次为您服务。