请问毕业旅游有什么好地方介绍吗吗吗吗?

在广州读大学的,请问毕业旅游有什么好地方介绍吗吗吗吗??求推荐

全部回答

看海可以去厦门,粤东,粤西;看山可以去韶关,江西;深圳欢乐谷,世界之窗;香港,澳门

很多地方,交通便利,飞机、高铁、汽车、火车,看你多少钱,去哪都行

香江野生动物园

凤凰古城,丽江,张家界,云南,北京,周庄…………

喺邊度冇所謂,除非你就喺想喺本地玩咯~關鍵喺你出到幾多去畢業旅行…大部分人都喺去桂林咯…桂林都有幾種咖,交通工具(大巴,火車,飛機)住宿(民宿,青年旅社,三星,四星酒店)景點都有唔同,具體睇你想自由行定報團,團一般都喺果幾個…你去旅行社睇下唄~