选择题

--- I' ve studied watching birds as one of my interests. Could I make some suggestions? ---_______________. A. You will make it B. It doesn't matter C. Go right ahead D. Take it easy

全部回答

C 解析:---我已经把观察鸟类作为自己的一项兴趣,我能像你咨询一些建议吗? ---说吧

【答案】 :C 【解析】 :说吧