i have a dream with meeting einstein

However, California researchers say just one cell fired when eight people were shown repeated pictures of famous people请译,

全部回答

然而,加洲的研究人员发现,当把名人的照片反复地展示给八个人时,只有一个细胞传递神经冲动.

尽管如此,加州的研究人员发现当8个人被展示名人的重复图片时只有一个人感到激动(感到发火?) 必须结合上下文才能作出最准确的解释,SORRY