I have always been honest and straightforward, and it does not matter I am talking to.

帮忙解释,翻译一下。A who is it B who it is C it is who D it is whom答案B

全部回答

  译为:无论与谁交流,我一直都诚实坦率。 不用“who is it”是因为这是一句陈述句,不是疑问句 no matter + (how, what, who, where。。。
  ) 是一个固定格式 在英语中“who”可以取代“whom”做宾语,所以用哪个都对 如果严格点,应该最佳答案是“it does not matter whom it is I am talking to”。